Hallmöbler från Essem Design

Hallmöbler från Essem Design

Nostalgi och Classic är hallmöbler som ofta får slutanvändaren att förstå varför Gunnar Bolins värde är så stort. Modellerna är tidlösa, och framför allt Nostalgi går att anpassa i storlekarna efter användarens behov.

Essem Design med fokus på första rummet - hallen - är ett nytt varumärke hos oss från våren 2024. Gunnar Bolin startade 1937 i Anderstorp det metallgjuteri som idag är Essem Design. Nostalgi-serien är den mest kända och har varit med sedan starten 1937. I kollektionen finns även inredning av formgivare som Mats Theselius, Stefan Borselius och Anna von Schewen. Essem fokuserar på hållbarhet i sin design, där metall utgör en av kärnan tillsammans med en 100% grön el-användning. Lägg därtill en lång livslängd och tidlös formgivning som är ett inbyggt DNA. Metaller är ett av få material som kan återanvändas i oändlighet utan att tappa i kvalitet. I utbudet finns stora möjligheter att storleks-anpassa hatt- och skohyllor. 

Nostalgi och Classic är hallmöbler som ofta får slutanvändaren att förstå varför Gunnar Bolins värde är så stort. Modellerna är tidlösa, och framför allt Nostalgi går att anpassa i storlekarna efter användarens behov. Lägg därtill en välvårdad utveckling av kollektionen som gör att det smålänska varumärket når så väl hemmamiljö, som kontor, restauranger, byggprojekt, skolar och andra offentliga miljöer. Vi hjälper till att inreda alla kategorierna. 

Se mer av kollektionen här